
- در این نوشتار به نحوه طبخ کویماک یا موهلاما که یک صبحانه معروف کشور ترکیه است می پردازیم.
میهلاما، موهلاما یا کویماک را باید در گروه صبحانههای خوشمزه کشور ترکیه قرار داد که طرفداران بسیاری در سراسر جهان دارد. خوب است بدانید که کویماک با ذایقه ایرانیها نیز بسیار سازگار است. در ادامه مجله اکسیژن را همراهی کنید تا به طرز تهیه موهلاما یا کویماک ترکی بپردازیم.
آنچه در این مقاله میخوانید
موهلاما چیست؟
موهلاما یا کویماک یک نوع کاچی ترکی میباشد که مردمان ترکیه بسیار آن را دوست میدارند و در وعده صبحانه میل می کنند. مواد اصلی کویماک شامل: پنیر و آرد ذرت میباشد که اتفاقا طبخ بسیار آسانی دارد و 30 دقیقه بیشتر وقت شما را نمیگیرد.

مردم کشور ترکیه به وعده صبحانه بسیار اهمیت میدهند و مهمترین وعده روزانه خود را صبحانه میدانند و به همین دلیل مواد مغذی در این وعده مصرث میکنند که کویماک یکی از آنهاست. در ادامه با نحوه درست کردن کویماک Kuymak اصلی میپردازیم و این صبحانه اصیل و معروف ترکیه را به شما میشناسانیم تا در جمع دوستان و خانواده درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم جهت تهیه کویماک ترکیه
آرد ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
پنیر کشدار | ۸۰ گرم (پنیر پرچرب و کمنمک باشد) |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر | یک قاشق مرباخوری |
آب | ۵ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کویماک اصل ترکیه
1- کره را در قابلمهای بریزید و حرارت را کم کنید و بگذارید تا کره آب شود.
2- زمانی که کره کاملا آب شد، وقت آن رسیده که ذرت را به آن اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه مرتب هم بزنید تا حدی که زردی مواد حفظ شود و تغییر رنگی رخ ندهد.
3- حال باید 3 قاشق آب به آن اضافه کنید و مجدد هم زدن را ادامه دهید.
4- سپس پنیر را به مواد اضافه کنید و 2 قاشق آب باقیمانده را نیز به مخلوط اضافه کنید. مواد را روی شعله نگه دارید تا پنیر کاملا آب شود. زمانی که پینر کاملا آب شد، کویماک شما آماده سرو است.