آشپزی

طرز تهیه قارچ سوخاری پفکی و فست فودی

قارچ سوخاری یکی از محبوب ترین پیش غذاها است که به عنوان یک پیش غذای بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود، بنابراین این آموزش را در مجله اکسیژن تا انتها مطالعه کنید.

مواد لازم جهت تهیه قارچ سوخاری پفکی برای ۴ نفر

  • قارچ ۵۰۰ گرم
  •  ماست چکیده ۴ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران ۱ قاشق چایخوری
  • آرد سوخاری و روغن به اندازه کافی
  • آرد سفید به اندازه کافی
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه قارچ سوخاری

مرحله اول
برای تهیه قارچ سوخاری مخصوص، ابتدا قارچ ها را خوب بشویید و با یک پارچه تمیز خشک کنید و کنار بگذارید. حال یک کاسه بزرگ انتخاب کنید و ماست چکیده را به کاسه اضافه کنید.

مرحله دوم
حتماً از ماست پرچرب بدون آب استفاده کنید (چکیده). در این مرحله زعفران دم کرده را با آبلیمو ترش ، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.

مرحله سوم
سپس قارچ ها را داخل مواد بگذارید و کمی هم بزنید تا همه قارچ ها به مخمر آغشته شوند. درپوش سلفون را روی درب قرار دهید و به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا قارچ ها طعم دار شوند.

مرحله چهارم
پس از طعم دار شدن قارچ ها آنها را از یخچال خارج کنید. سپس تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و با 1 قاشق غذاخوری ماست و آرد سوخاری خوب مخلوط کنید تا خمیر شل شود.

مرحله پنجم
سپس آرد سوخاری و آرد سفید را جداگانه در دو کاسه جداگانه بریزید و در کنار دست خود قرار دهید. یک ظرف عمیق مانند شیر داغ کن را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و روغن کافی در ظرف بریزید تا قارچ ها هنگام سرخ شدن شناور شوند.

مرحله ششم
قارچ ها را از کاسه بیرون بیاورید و آنها را در آرد سفید بریزید و سپس آنها را در مخلوط تخم مرغ بریزید و در آخر آنها را در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ قرار دهید تا سرخ شوند. به اندازه کافی قارچ اضافه کنید تا سرخ شوند.

مرحله هفتم
نکته مهم در مورد سرخ کردن قارچ این است که شما باید از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید زیرا روغن های خوراکی جذب مواد غذایی می شوند، اما روغن های سرخ کردنی به دلیل ترکیبات خاصی که دارند جذب نمی شوند.

مرحله هشتم
هنگامی که قارچ ها کاملا طلایی شدند آنها را از روغن خارج کرده و روی توری فلزی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. در نهایت قارچ های سرخ شده را در ظرف مورد نظر بریزید و با سس سس کچاپ سرو کنید.

4.9/5 - (17 امتیاز)

منبع
مجله آنلاین اکسیژن

بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا