آشپزی

دستور پخت سالاد سیب زمینی ترکیه ای

سالاد سیب زمینی ترکی یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین انواع سالاد در ترکیه است. برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه سالاد سیب زمینی ترکی، مجله اینترنتی اکسیژن را دنبال کنید.

مواد لازم جهت تهیه سالاد سیب زمینی ترکیه‌ای (4 نفر)

  • سیب زمینی ۴ عدد متوسط
  • فلفل دلمه ای ۲ عدد
  • خیار ۱ عدد
  • ماست ۱٫۵ فنجان
  • سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر ۱ حبه
  • هویج ۱ عدد
  • نعناع تازه چند برگ
  • پیازچه ۳ ساقه
  • کنسرو ذرت ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت سالاد سیب زمینی ترکیه ای

مرحله اول
برای تهیه سالاد سیب‌زمینی ترکی ابتدا سیب زمینی‌ها را با دو لیوان آب و کمی نمک در قابلمه‌ای مناسب بریزید ، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا سیب زمینی ها به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزند.

مرحله دوم
در این مرحله، سیب‌زمینی‌ها را بعد از پخت ، زیر آب سرد می‌گیریم و پوست آنها را می‌گیریم ، سپس آنها را به صورت مکعب خرد کرده و کنار می‌گذاریم. سپس تابه مناسبی را روی حرارت قرار می‌دهیم.

مرحله سوم
حالا مقداری روغن اضافه کنید. در حالی که روغن داغ می‌شود، فلفل دلمه‌ای را ریز خرد کرده و به تابه اضافه کنید ، سپس خوب تفت دهید تا کاملاً نرم شود. بعد، فلفل دلمه ای را کنار می‌گذاریم.

مرحله چهارم
در این مرحله ترشی‌ها را با پیاز به قطعات کوچک خرد کرده و در کاسه‌ای مناسب بریزید ، سپس هویج را با یک رنده متوسط ​​رنده کرده و به کاسه اضافه کنید.

مرحله پنجم
حالا ذرت را با فلفل دلمه‌ای و سیب‌زمینی شیرین به کاسه اضافه کنید. سپس سیر را در یک کاسه جداگانه رنده کنید ، حال ماست و سس مایونز را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.

مرحله ششم
در این مرحله مواد را خوب مخلوط کنید تا سس یکدست شود ، سپس سس را به مواد سالاد اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا یکدست شود. در نهایت چند برگ نعناع را روی سالاد بگذارید و در یخچال بگذارید تا سرو شود.

4.8/5 - (10 امتیاز)

منبع
مجله اکسیژن
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x