طرز تهیه کدو شکم پر با گوشت چرخ کرده و سس مخصوص

کدو شکمپر را میتوان در جمع غذاهای لذیذ اما با کالری مختصر جای داد. در ادامه مجله اکسیژن را همراهی کنید تا به آموزش گام به گام شیوه تهیه کدو شکمپر بپردازیم.
آنچه در این مقاله میخوانید
مواد لازم جهت تهیه کدو سبز شکمپر برای ۴ نفر
کدو سبز | ۵ تا ۶ عدد متوسط |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
سیر | ۴ حبه |
فلفل دلمه ای رنگی | ۱ عدد |
پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
پنیر گودا | ۲ ورق |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
ریحان خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
مواد لازم برای سس کدوی شکمپر |
|
گوجه فرنگی | ۶ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و آب جوش | به مقدار کافی |
طرز تهیه کدو شکم پر
مرحله اول
برای طبخ کدوی شکمپر ابتدا کدوها را بشویید و سپس آنها را به صورت طولی برش بزنید. حال باید وسط کدوها را با قاشق خالی کنید، البته بسیار دقت کنید که به بافت کدو آسیبی وارد نکنید.
مرحله دوم
حال باید یک تابه مناسب را انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید و کدوهای مرحله قبل را با کمی روغن تفت دهید تا به خوبی سرخ شوند. در همین حین پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید.
مرحله سوم
پس از اینکه کدو سبزها به خوبی سرخ شدند، آنها را از تابه خارج کرده و کناری بگذارید، سپس پیاز خرد شده را به همراه کمی روغن به تابه اضافه نمایید و به خوبی تفت داده تا پیاز سبک و شیشهای شود.
مرحله چهارم
در این مرحله سیر را هم رنده کرده و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کنید، سپس به خوبی تفت دهید تا عطر سیر و ادویه ها خارج شود. در ادامه گوشت چرخکرده را به تابه اضافه کنید.
مرحله پنجم
گوشت چرخکرده را هم چند دقیقه تفت دهید تا سرخ شود، سپس فلفل دلمهای و قارچ را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه نمایید. در ادامه درب تابه را بگذاید تا مواد با آب خودشان پخته شوند.
مرحله ششم
پس از اینکه آب درون تابه کشیده شد، مواد را یک سمت تابه جمع نمایید و رب گوجهفرنگی را در سمت خالی تابه اضافه کنید، سپس چند دقیقه تفت داده تا رب گوجهفرنگی کاملا سرخ شده و طعم خامی آن گرفته شود.
مرحله هفتم
حالا ریحان خرد شده را اضافه کرده و پس از مخلوط کردن با دیگر مواد، تابه را از روی حرارت کنار بگذارید. در ادامه کدوهای سرخ شده را داخل یک تابه مناسب چیده، سپس داخل شکم آنها را با مخلوط گوشت چرخکرده پر کنید.
مرحله هشتم
در این مرحله برای تهیه سس، ابتدا یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید، سپس کمی روغن اضافه کنید. حالا رب گوجهفرنگی را به تابه اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید تا طعم و بوی خامی آن گرفته شود.
مرحله نهم
در این مرحله گوجهفرنگیها را پوره کنید، سپس به همراه ۱ لیوان آب جوش و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کنید. در ادامه درب تابه را گذاشته و اجازه دهید سس به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد تا کمی غلیظ شود.
مرحله دهم
حالا تابه حاوی کدو سبز شکمپر را روی حرارت قرار دهید، سپس سس را از کنار کدو سبزها به آرامی درون تابه بریزید. ابتدا حرارت را زیاد کنید تا سس شروع به جوشیدن کند، سپس حرارت را کم کرده و درب تابه را بگذارید تا کدوها به طور کامل بپزند.
مرحله یازدهم
در ده دقیقه پایانی طبخ کدوی شکم پر، مقداری پنیر پیتزا و پنیر گودا روی کدوها بریزید. حالا مجددا درب تابه را بگذارید تا پنیرها به طور کامل ذوب شوند. در پایان کدو سبز های شکم پر را در ظرف مناسبی بچینید و با سس خوشمزهتان سرو کنید.