آشپزی

طرز تهیه پودر پاپریکا در خانه با فر و بدون فر

چگونه ادویه پاپریکا درست کنم؟

پودر پاپریکا را باید در گروه خوش‌عطرترین ادویه‌ها قرار داد. این ادویه خوش‌عطر و بو با فافل دلمه‌ای قرمز تهیه می‌شود. حتما تا به حال پاپریکا را از عطاری خریداری کرده‌اید اما از کیفیت ان ناراضی بوده‌اید، خب همیشه وجود ناخالصی‌ها می‌تواند از کیفیت مواد غذایی بکاهد. اما ما در صفحه آشپزی مجله اکسیژن قصد داریم روش تهیه پودر پاپریکا خانگی را به شما آموزش دهیم.

نقش پاپریکا در غذا

با اضافه کردن این پودر خوش رنگ به غذا، مزه و عطری ویژه به غذای می دهید که قابل وصف نست. خوبی ادویه پاپریکا در ملایم بودن آن است چرا که پاپریکا تندی ملایمی دارد و برای کسانی که تندی فلفل را تحمل نمی کنند آزار دهنده نیست.

جلوگیری از ریزش مو، پایین آورنده فشارخون، تامین کننده انرژی، سلامت چشم و کمک به هضم غذا و جلوگیری از سرطان و پیری زودرس از هزاران خواص خوب ادویه پاپریکا می باشد. شما می توانید به راحتی در منزل این ادویه را تهیه کنید و بهتر است برای نگهداری ادویه پاپریکا آن را در جای خشک و به دور از آفتاب در کنار دیگر ادویه ها نگهداری کنید.

مواد لازم برای تهیه پودر پاپریکا خانگی

  • فلفل دلمه قرمز  ۱ کیلوگرم

طرز تهیه پودر پاپریکا در منزل با فر و بدون فر

مرحله اول: آماده سازی فلفل دلمه

قبل از هر کاری برای درست کردن پودر پاپریکا باید فلفل دلمه ها را به خوبی بشورید و سپس سر فلفل دلمه ها را با چاقو جدا کنید و درنهایت تخم های فلفل دلمه را خارج کنرده و به صورت حلقه ای برش بزنید.

مرحله دوم: خشک کردن پاپریکا بدون فر

جهت خشک کردن فلفل دلمه بدون فر باید حلقه های برش خرده در مرحله قبل را داخل یک سینی یا سبد مناسب بچینید و به مدت 4 روز در برابر تابش مستقیم آفتاب قرار دهید تا کاملا خشک شوند.

مرحله سوم: خشک کردن با فر

اما برای خشک کردن فلفل دلمه با فر کار کمی آسان تر است؛ کافیست فر را روشن کنید و روی کمترین درجه آن قرار دهید فلفل دلمه های برش خورده را داخل سینی فر قرار دهید و برای ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا فلفل دلمه خشک شود سپس فر را خاموش کنید و برای ۱ ساعت بگذارید داخل فر خاموش بماند.

مرحله چهارم: آسیاب کردن پاپریکا

زمانی که فلفل دلمه ای های قرمزتان کاملا خشک شدند باید میکسر یا آسیاب تان را بردارید و به دوشاخه آن را به برق زده و فلفل های خشک شده را دررون دستگاه بریزید تا پودر شوند. سپس مجدد پودر بدست آمده را برای ۱ الی ۲ ساعت مقابل آفتاب قرار دهید تا خوب خشک شود سپس در ظرف در بسته ریخته و نگهداری کنید.

نکات کلیدی در تهیه پودر پاپریکا

  1. برای خوش رنگ شدن پودر پاپریکا در انتها به آن کمی روغن مایع بزنید.
  2. چنانچه پودر پاپریکا را حالت پودری می پسندید از آسیاب استفاده کنید ولی چنانچه تکه ها ی درشت را ترجیح می دهید از غذاساز استفاده کنید.
  3. اگر پودر پاپریکای تند دوست دارید خب به میزان لازم فلفل چیلی خشک شده به فلفل دلمه ها اضافه کنید و آسیاب نمایید.
4.7/5 - (7 امتیاز)
منبع
مجله اکسیژن

بیشتر بخوانید

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x