
تارت مرغ و قارچ یکی دیگر از انواع تارتها است که برای مهمانیهای لاکچری میتوان طبخ کرد و روی میز پذیرایی سرو کرد. حتما میدانید که، تارت مرغ و قارچ را میتوان برای ناهار و شام میل کرد. در ادامه مجله اکسیژن را همراهی کنید تا طرز تهیه تارت مرغ و قارچ را آموزش دهیم.
برای تهیه این تارت شما ابتدا باید خمیر تارت و بعد مواد مرغ و قارچ را آماده کنید البته شما میتوانید از انواع سبزیجات در تهیه این تارت استفاده کنید و یا مرغ را حذف کنید و به صورت گیاهی این تارت را میل کنید.
خوب است بدانید که قالب تارت تک نفره در بازار موجود است و می توانید از آن استفاده کنید زیرا تارت تک نفره در مهمانی ها راحتتر و آسانتر سرو می شوند.
آنچه در این مقاله میخوانید
مواد لازم برای تهیه خمیر تارت
- کره سرد ۱۲۵ گرم
- آرد ۲۵۰ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد
- نمک ۱/۴ ق چای خوری
مواد لازم برای تهیه فیلینگ تارت مرغ و قارچ
- پیاز ۱ عدد
- فلفل دلمه ۱ عدد
- سینه مرغ ۴۰۰ گرم
- رب ۱ ق غذا خوری
- قارچ ۱۰ عدد
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر، آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه تارت مرغ و قارچ
مرحله اول: تهیه خمیر
قبل از هر کاری برای تهیه تارت باید خمیر آن را تهیه کنیم. برای این کار باید آرد و نمک را داخل یک کاسه بریزید به خوبی به هم بزنید؛ از غذاساز می توان بهره جست تا خمیر اصلا گرمای دست را احساس نکند اما اگر غذاساز ندارید اصلن نگران نشوید، کره یخچالی را خرد کنید و به مخلوط آرد و نمک اضافه کنید و با چنگال شروع به هم زدن کنید تا دانههای آرد دانه درشتتر شود و در ادامه تخممرغ را اضافه کرده و با چنگال هم بزنید تا تخم مرغ به خورد مواد برود سپس خمیر را حمع کنید و دورش سلفون بپبچید و داخل یخچال استراحت دهید.
مرحله دوم: تهیه مواد میانی
برای تهیه مواد میانی پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید سپس داخل تابه با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود سپس در ادامه سینه مرغ را که از قبل نگینی ریز خرد کردید به همراه دیگر ادویه ها اضافه کنید و تفت دهید تا مرغ کم کم نرم و سرخ شود سپس فلفل دلمه خرد شده را به همراه قارچهای شسته شده و اسلایس شده اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود سپس در انتها رب را اضافه کنید و بعد از تفت دادن رب و گرفتن بوی خامی آن را از روی حرارت بردارید.
مرحله سوم: قالب زدن تارت مرغ
حالا در ادامه خمیر تارت را از یخچال بیرون میآوریم و روی سطح آردپاشی شده به قطر کمتر از یک سانت باز کنید سپس خمیر را داخل قالب تارت اندازه کنید و اضافههای اطراف قالب را برش بزنید سپس کف قالب تارت را با چنگال کمی سوراخ کنید تا در حین پخت خیلی پف نکند.
مرحله چهارم: پخت تارت مرغ و قارچ
حالا از مواد داخل قالب تارت بریزید و به دلخواه کمی پنیر پیتزا بریزید. سپس قالبها را درون فری که از قبل گرم شده است به مدت ۳۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ قرار دهید تا تارت های مرغ و قارچ خوشمزه تان پخته شوند. در انتها گریل را روشن کنید سپس از فر خارج و با سس دلخواه سرو کنید.
نکات کلیدی در تهیه تارت مرغ و قارچ
- اصلا خمیر را با دست ورز ندهید وگرنه به روغن افتاده و خشک میشود.
- اگر از غذاساز استفاده می کنید نیازی به استراحت ندارد.
- اگر خمیر جمع نشد و خیلی خشک بود مقداری آب سرد اضافه کنید و خمیر را جمع کنید.
- مواد میانی کاملا سلیقهایست و قابل تغییر است.